Ilmaisia Apple TV+ -ensi-iltoja

Aloita katselu nyt.

Katso kaikki jaksot tänään

Liaison

Vincent Cassel ja Eva Green kiehtovan trillerin tähtinä.

KOMEDIAT
Hauska juttu…
Nauti kaivatusta kepeydestä hulvattomien esitysten ja nokkelien tarinoiden avulla.

Vastauksia kysymyksiin.

 • Apple TV+ on Applen suoratoistopalvelu. Palvelu sisältää Apple Original ‑sarjoja ja ‑elokuvia alan parhailta tekijöiltä, ja uutta sisältöä lisätään joka kuukausi. Selaa saatavilla olevaa sisältöä Apple TV+ ‑palvelussa Apple TV ‑apin Apple TV+ ‑välilehdellä tai kohteessa tv.apple.com.

 • Apple TV+ sisältää Apple Original ‑sarjoja ja ‑elokuvia, jotka ovat varta vasten Applelle tehtyjä alkuperäissarjoja ja ‑elokuvia. Palvelu sisältää myös kaikille ilmaisen Friday Night Baseball ‑otteluiden katseluoikeuden, jonka Apple TV+ ja MLB (Major League Baseball) tarjoavat yhteistyössä. Suoratoistopalveluun lisätään jatkuvasti uusia sarjoja ja elokuvia. Selaa Apple TV -apin valikoimaa tai vieraile osoitteessa tv.apple.com ja löydä uusia julkaisuja.

 • Apple TV+ on suoratoistotilaus, joka on saatavilla Apple TV ‑apissa. Apple TV ‑appi löytyy useasta Applen suosikkilaitteestasi. Löydät apin myös useista älytelevisioista, suoratoistolaitteista, pelikonsoleista ja tietyistä kaapelilaatikoista.

 • Apple TV+ on Apple TV ‑apin sisäinen suoratoistopalvelu. Appi yhdistää Apple TV+ ‑palvelun muihin suoratoistotilauksiisi. Löydät Apple TV ‑apin iPhonesta, iPadista sekä Apple TV 4K:sta tai HD:sta. Palvelu löytyy myös useista suoratoistolaitteista ja älytelevisioista, kuten Roku, Samsung, LG, Panasonic ja lukuisat muut merkit.

 • Apple TV+ ‑palvelun katselu Android-puhelimella tai Windows-laitteella onnistuu parhaiten osoitteessa tv.apple.com. Voit kirjautua sisään Apple ID:lläsi, lisätä Apple Original ‑sarjoja ja ‑elokuvia Seuraavaksi-listallesi sekä pitää lukua ohjelmista, joita seuraat.

 • Apple TV+ sisältää runsaan valikoiman elokuvia, ja uusia Apple Original ‑elokuvia lisätään valikoimaan jatkuvasti. Löydät Apple TV+ ‑palvelun elokuvat parhaiten Apple TV+ ‑välilehdeltä Apple TV ‑apista tai osoitteesta tv.apple.com. Löydät palvelusta useita palkittuja elokuvia, kuten parhaan elokuvan Oscar-palkinnon saaneen CODAn ja kriitikoiden ylistämän Macbethin. Voit myös valita jonkin suosikeista, kuten Greyhound, Swan Song, Susikansa ja paljon muita.

 • TV-appiin lisätään jatkuvasti lisää Apple Original ‑sarjoja, joten tarkista valikoima usein löytääksesi uusia TV-ohjelmia Apple TV+ ‑palvelusta. Aloita selaamalla Apple TV+ ‑välilehteä Apple TV ‑apissa tai osoitteessa tv.apple.com. Löydät hittisarjoja, kuten Emmy-voittaja Ted Lasso, kriitikkojen rakastama The Morning Show, sci-fi-sarja Foundation sekä uusia ja suosittuja ohjelmia, kuten Severance, Slow Horses ja WeCrashed.

 • Voit tilata Apple TV+ ‑palvelun Apple TV ‑apissa mobiililaitteella, olohuoneen laitteella tai osoitteessa tv.apple.com. Apple TV+ ‑tilauksesi käyttää samaa Apple ID:hesi yhdistettyä maksutapaa. Apple ID:lläsi kirjaudut kaikkiin Applen palveluihin. Yhdellä Apple-tilillä voit helposti hallita tilaustasi Asetuksissa millä tahansa laitteella tai osoitteessa tv.apple.com.

 • Voit kokeilla Apple TV+ ‑palvelua ilmaiseksi muutamalla eri tavalla. Kokeile Apple TV+ ‑palvelua ilmaiseksi 7 päivän ajan aloittamalla kokeilujakso Apple TV ‑apissa iPhonella, iPadilla, Apple TV 4K:lla tai HD:lla tai millä tahansa suoratoistolaitteella. Jos olet hiljattain hankkinut Applen laitteen, joka sisältää 12 kuukauden, 6 kuukauden tai 3 kuukauden ilmaisen Apple TV+ ‑kokeilujakson, kyseinen tarjous näkyy automaattisesti Apple TV ‑apissa kirjautuessasi sisään Apple ID:llä, joka on yhdistetty tekemääsi laitehankintaan.

 • Peruutat Apple TV+ ‑tilauksen helpoimmin siirtymällä Asetuksiin Apple-laitteella, vaikkapa iPhonella. Avaa appi, valitse nimesi, sitten Tilaukset ja sen jälkeen Apple TV+. Voit myös hallita Apple TV+ ‑tilaustasi osoitteessa tv.apple.com. Kirjaudu sisään ja valitse oikeassa yläkulmassa oleva tilin kuvake.

 • Apple TV+ ‑palvelun jakaminen Apple TV ‑apin kautta käyttää Perhejakoa. Se on Applen järjestelmä, jonka avulla voit jakaa useita Applen palveluita Apple ID:lläsi. Ota ensin käyttöön Perhejako Apple-laitteella, minkä jälkeen voit jakaa Apple TV+ ‑palvelun perheryhmäsi kanssa.

 • Apple TV+ on osa Apple TV ‑appia, joka sisältää useita käyttämistä helpottavia ominaisuuksia, joten sinun tarvitsee vain nauttia Apple Original ‑sarjoista ja ‑elokuvista. Apple Originals ‑sisältö tukee kuvailevaa tekstitystä, tekstitystä kuuroille ja huonokuuloisille sekä kuvailutulkkausta, minkä lisäksi appi tukee myös VoiceOveria, Applen sisäänrakennettua näytönlukijaa. Lihavoidun tekstin, kontrastin lisäämisen ja liikkeen vähentämisen asetukset ovat myös saatavilla. Kaikkiin Apple TV+ ‑sisältöihin on saatavilla tekstitykset yli 40 kielellä. Lue lisää käyttöapuvaihtoehdoista Apple TV ‑apista.