Gratis Apple TV+ premières

Bekijk ze nu.

Bekijk complete seizoenen

Maak er een heerlijke filmavond van

Extrapolations

Sterren verkennen het lot van de aarde in acht verhalen.

KOMEDIES
Het is een grappig verhaal...
Geniet van wat hoognodige vrolijkheid met deze geestige rollen en dolle verhalen.

Vragen? Antwoorden.

 • Apple TV+ is een streamingservice van Apple. De service biedt exclusieve Apple Original-series en -films van een aantal toptalenten uit de industrie en heeft elke maand nieuwe premières. Blader door de beschikbare content op Apple TV+ in de Apple TV-app op het tabblad 'Apple TV+' of hier op tv.apple.com.

 • Apple TV+ biedt Apple Original-films en -series aan. Dat zijn originele series en films exclusief gemaakt voor Apple. Ook is gratis toegang tot Friday Night Baseball inbegrepen, aangeboden via Apple TV+ in samenwerking met MLB (Major League Baseball). Nieuwe series en films worden geregeld toegevoegd aan de streamingservice, dus blader regelmatig door de Apple TV-app of ga naar tv.apple.com om nieuwe releases te zien.

 • Apple TV+ is een exclusief streamingabonnement beschikbaar in de Apple TV-app. De Apple TV-app vind je op veel van je favoriete Apple apparaten. Bovendien vind je de app op veel smart-tv's, streamingapparaten, gameconsoles en bepaalde mediaboxen.

 • Apple TV+ is een streamingservice die in de Apple TV-app zit: een app die Apple TV+ aanbiedt samen met andere streamingservice-abonnementen die je toevoegt. Je kunt de Apple TV-app vinden op iPhone, iPad, Apple TV 4K of HD en op veel streamingapparaten en smart-tv's, zoals Roku, Samsung, LG en Panasonic.

 • De meest eenvoudige manier om Apple TV+ te kijken op een Android-telefoon of Windows-apparaat is door tv.apple.com te bezoeken. Ook daar kun je inloggen met een Apple ID, Apple Original-series en -films toevoegen aan je 'Volgende'-kijklijst en bijhouden wat je aan het kijken bent.

 • Je kunt kiezen uit heel veel films op Apple TV+ en nieuwe Apple Original-films worden regelmatig toegevoegd. De beste manier om te bekijken welke films te zien zijn op Apple TV+, is door te bladeren door het tabblad 'Apple TV+' in de Apple TV-app of hier op tv.apple.com. Je kunt kiezen uit bekroonde films, waaronder CODA, Oscar-winnaar voor Beste film, of het alom geprezen The Tragedy of Macbeth. Of kies uit hits zoals Greyhound, Swan Song, Wolfwalkers en meer.

 • Er worden regelmatig Apple Original-series toegevoegd aan de TV-app, dus check deze vaak om nieuwe tv-programma's op Apple TV+ te ontdekken. Begin met bladeren in het tabblad 'Apple TV+' op de Apple TV-app of hier op tv.apple.com. Je vindt hits zoals Emmy Award®-winnaar Ted Lasso, de alom geprezen The Morning Show en de epische serie Foundation, maar ook nieuwe en populaire programma's zoals Severance, Slow Horses en WeCrashed.

 • Je kunt je abonneren op Apple TV+ in de Apple TV-app op je streaming- of mobiele apparaat of op tv.apple.com. Je abonnement op Apple TV+ gebruikt de betaalmethode die is gekoppeld aan je Apple ID, waarmee je inlogt bij alles van Apple. Met één Apple account kun je eenvoudig je abonnement beheren in 'Instellingen' op elk apparaat of op tv.apple.com.

 • Er zijn meerdere manieren om Apple TV+ gratis te proberen. Eerst kun je Apple TV+ 7 dagen proberen door een gratis proefperiode te starten in de Apple TV-app op je iPhone, iPad, Apple TV 4K of HD of op een streamingapparaat. Als je onlangs Apple hardware hebt gekocht met een gratis proefperiode van 12, 6 of 3 maanden of een andere gratis proefperiode van Apple TV+, dan verschijnt deze aanbieding automatisch in de Apple TV-app wanneer je bent ingelogd met de Apple ID die is gekoppeld aan je onlangs gekochte hardware.

 • De makkelijkste manier om een abonnement op Apple TV+ op te zeggen, is door naar instellingen te gaan op een Apple apparaat, zoals een iPhone. Open de app, kies je naam, selecteer 'Abonnementen' en kies 'Apple TV+'. Je kunt ook je abonnement op Apple TV+ beheren op tv.apple.com. Log in en kies het accountsymbool rechtsboven.

 • Je kunt Apple TV+ in de Apple TV-app delen via 'Delen met gezin', het systeem van Apple waarmee je meerdere voorzieningen van Apple kunt delen via je Apple ID. Eerst moet je 'Delen met gezin' configureren op een Apple apparaat. Daarna kun je Apple TV+ delen met je gezinsgroep.

 • Apple TV+ is onderdeel van de Apple TV-app, die veel toegankelijkheidsfuncties heeft. Jij kunt je aandacht dus richten op het genieten van Apple Original-series en -films. Alle Apple Originals ondersteunen naast audiobeschrijvingen ook ondertiteling en SDH (ondertiteling voor mensen met doof- en slechthorendheid). Bovendien ondersteunt de volledige app VoiceOver, de ingebouwde schermlezer van Apple. De instellingen 'Vette tekst', 'Verhoog contrast' en 'Verminder beweging' zijn ook beschikbaar. Ondertitels worden ondersteund in meer dan 40 talen voor alle titels van Apple TV+. Lees meer over toegankelijkheidsopties in de Apple TV-app.