I blickfånget

Populärast just nu

Se hela säsonger

Storslagen sci-fi


Frågor? Svar.

 • Apple TV+ är en streamingtjänst från Apple. Den visar exklusiva program och filmer från Apple Original av flera toppnamn i branschen, och bjuder på nya premiärer varje månad. Bläddra bland allt tillgängligt innehåll på Apple TV+ i Apple TV-appen, på fliken för Apple TV+ eller här på tv.apple.com.

 • På Apple TV+ hittar du filmer och serier från Apple Original – det vill säga originalprogram och -filmer som skapats exklusivt för Apple. Dessutom ingår gratis tillgång för alla användare till Friday Night Baseball, som erbjuds via Apple TV+ i samarbete med MLB (Major League Baseball). Nya program och filmer läggs ofta till på streamingtjänsten, så sök i Apple TV-appen eller besök tv.apple.com regelbundet för att hitta det senaste utbudet.

 • Apple TV+ är ett exklusivt strömmat abonnemang som nås via Apple TV-appen. Du kan hitta Apple TV-appen på många av dina favoritenheter från Apple. Du hittar även appen på många smarta TV-apparater, streamingenheter, spelkonsoler och vissa utvalda kabelmottagare.

 • Apple TV+ är en streamingtjänst som finns i Apple TV-appen – en app som ger tillgång till Apple TV+ tillsammans med andra strömmade abonnemang som du lägger till. Du hittar Apple TV-appen på iPhone, iPad, Apple TV 4K eller HD, men också på många streamingenheter och smarta TV-apparater som Roku, Samsung, LG, Panasonic med flera.

 • Det enklaste sättet att titta på Apple TV+ med en Android-telefon eller Windows-enhet är att gå till tv.apple.com. Där kan du fortfarande logga in med ett Apple-ID, lägga till program och filmer från Apple Original i uppspelningslistan Nästa och hålla koll på innehåll du tittar på.

 • Det finns många filmer att välja bland på Apple TV+ och nya filmer från Apple Original tillkommer regelbundet. Det bästa sättet att se vilka filmer som finns på Apple TV+ är att utforska fliken Apple TV+ i Apple TV-appen eller här på tv.apple.com. Du kan välja bland många prisbelönta filmer. Du hittar till exempel CODA som vann en Oscar för bästa film, eller den kritikerrosade The Tragedy of Macbeth. Du kan också välja bland andra storsäljare som Greyhound, Swan Song, Wolfwalkers och många fler.

 • Fler serier från Apple Original läggs ofta till i TV-appen, så titta in regelbundet för att hitta de senaste TV-programmen på Apple TV+. Börja med att bläddra i fliken för Apple TV+ i Apple TV-appen eller här på tv.apple.com. Du hittar succéer som Emmy-vinnaren Ted Lasso, den kritikerrosade The Morning Show och den episka sci-fi-serien Foundation, men också nya och populära program som Severance, Slow Horses och WeCrashed.

 • Du kan abonnera på Apple TV+ i Apple TV-appen från din mobil eller någon enhet du har i vardagsrummet eller på tv.apple.com. Ditt abonnemang på Apple TV+ använder den betalningsmetod som är kopplad till ditt Apple-ID, som är din gemensamma inloggning för allting Apple. Med ett Apple-konto kan du enkelt hantera ditt abonnemang under Inställningar från en valfri enhet eller på tv.apple.com.

 • Det finns flera olika sätt att prova Apple TV+ gratis. Ett första tips är att prova Apple TV+ gratis i sju dagar genom att starta en gratis provperiod i Apple TV-appen på din iPhone, iPad, Apple TV 4K eller HD, eller på någon annan, valfri streamingenhet. Om du nyligen har köpt maskinvara från Apple där en gratis provperiod på Apple TV+ på 12, 6 eller 3 månader ingår (eller annan längd), visas erbjudandet automatiskt i Apple TV-appen när du loggar in med det Apple-ID som är kopplat till din nyligen inköpta maskinvara.

 • Du kan enkelt avbryta ett abonnemang på Apple TV+ genom att gå till Inställningar på en Apple-enhet, till exempel en iPhone. Öppna appen och välj ditt namn. Välj sedan Abonnemang och Apple TV+. Du kan även hantera ditt abonnemang på Apple TV+ via tv.apple.com. Logga in och välj kontosymbolen uppe i det högra hörnet.

 • Om du vill dela Apple TV+ i Apple TV-appen, delas det via Familjedelning. Familjedelning är den Apple-funktion som hjälper dig att dela ett flertal olika Apple-tjänster via ditt Apple-ID. Du måste först ställa in Familjedelning på en Apple-enhet, sedan kan du dela Apple TV+ med din familjegrupp.

 • Apple TV+ är en del av Apple TV-appen, som har många hjälpmedelsfunktioner — så du kan luta dig tillbaka och ta del av programmen och filmerna från Apple Original. Utöver ljudbeskrivningar har alla Apple Originals stöd för dold textning och textning för hörselskadade, och hela appen har stöd för VoiceOver, som är Apples inbyggda skärmläsare. Du får också tillgång till inställningarna Gör text till fetstil, Öka kontrast och Minska rörelse. Undertexter stöds för över 40 språk för allt innehåll på Apple TV+. Mer information om hjälpmedelsalternativ finns i Apple TV-appen.