Gratis premierer på Apple TV+

Se med det samme.

Se alle episoder nu

Liaison

Spændende thriller med Vincent Cassel og Eva Green.

KOMEDIER
Det er en sjov historie...
Tag en velfortjent grinepause med uhyrlige optrædener og vittige historier.

Spørgsmål? Svar.

 • Apple TV+ er en streamingtjeneste fra Apple. Den har eksklusive Apple Original-udsendelser og -film fra nogle af branchens største talenter samt nye premierer hver måned. Gennemse alt det tilgængelige indhold på Apple TV+ i Apple TV-appen på fanen Apple TV+ eller her på tv.apple.com.

 • Apple TV+ inkluderer Apple Original-film og -serier – som er originale udsendelser og film, der er lavet eksklusivt til Apple. Den inkluderer også gratis adgang for alle til at se Friday Night Baseball, som leveres via Apple TV+ i partnerskab med MLB (Major League Baseball). Nye udsendelser og film føjes ofte til streamingtjenesten, så gennemse Apple TV-appen eller besøg tv.apple.com ofte for at se nye udgivelser.

 • Apple TV+ er et eksklusivt streamingabonnement, der er tilgængeligt i Apple TV-appen. Du kan finde Apple TV-appen på mange af dine foretrukne Apple-enheder. Du kan også finde appen på mange smart-TV'er, streamingenheder, spillekonsoller og udvalgte kabelbokse.

 • Apple TV+ er en streamingtjeneste, som er en del af Apple TV-appen – en app, der sammenfører Apple TV+ med abonnementer på andre streamingtjenester, som du tilføjer. Du kan finde Apple TV-appen på iPhone, iPad, Apple TV 4K eller HD og på mange streamingenheder og smart-TV'er, som f.eks. Roku, Samsung, LG, Panasonic og mange flere.

 • Det er nemmest at se Apple TV+ på en Android-telefon eller Windows-enhed ved at gå til tv.apple.com. Der kan du stadig logge ind med et Apple-id, tilføje Apple Original-udsendelser og -film til din afspilningsliste Kø og holde styr på, hvad du ser.

 • Der er mange film at vælge imellem på Apple TV+, og nye Apple Originals-film tilføjes hyppigt. Det er nemmest at se, hvilke film der er på Apple TV+ ved at gennemse fanen Apple TV+ i Apple TV-appen eller her på tv.apple.com. Du finder mange prisvindende film at vælge imellem, heriblandt CODA, som vandt en Oscar for bedste film, eller den anmelderroste The Tragedy of Macbeth. Du kan også vælge mellem hits som Greyhound, Swan Song, Wolfwalkers og mange flere.

 • Apple Original-serier føjes hyppigt til TV-appen, så sørg for, at du ofte lægger vejen forbi, så du kan opdage de nye TV-udsendelser på Apple TV+. Begynd med at gennemse fanen Apple TV+ i Apple TV-appen eller her på tv.apple.com. Du kan finde hits som den Emmy-belønnede Ted Lasso, den kritikerroste The Morning Show og den episke sci-fi-serie Foundation plus nye og populære udsendelser som Severance, Slow Horses og WeCrashed.

 • Du kan abonnere på Apple TV+ inde i Apple TV-appen på din mobil eller stueenhed eller på tv.apple.com. Dit abonnement på Apple TV+ bruger den betalingsmetode, der er knyttet til dit Apple-id, som er dit ene login, der giver adgang til alt fra Apple. Med én Apple-konto er det nemt at administrere dit abonnement i Indstillinger på enhver enhed eller på tv.apple.com.

 • Du kan prøve Apple TV+ gratis på et par forskellige måder. Først og fremmest kan du prøve Apple TV+ gratis i 7 dage ved at begynde en prøveperiode i Apple TV-appen på din iPhone, iPad, Apple TV 4K eller HD eller på en hvilken som helst streamingenhed. Hvis du for nylig har købt Apple-hardware, der inkluderer en gratis prøveperiode med Apple TV+ på 12, 6 eller 3 måneder eller en anden gratis prøveperiode, vises dette tilbud automatisk i Apple TV-appen, når du er logget ind med det Apple-id, der er knyttet til dit nylige hardwarekøb.

 • Det er nemmest at opsige et abonnement på Apple TV+ ved at gå til Indstillinger på en Apple-enhed, f.eks. en iPhone. Åbn appen, og vælg dit navn. Vælg Abonnementer og derefter Apple TV+. Du kan også administrere dit abonnement på Apple TV+ på tv.apple.com. Log ind, og vælg kontosymbolet øverst i højre hjørne.

 • Hvis du vil dele Apple TV+ gennem Apple TV-appen, deles dette via Familiedeling, som er Apples system, der hjælper dig med at dele flere Apple‑tjenester via dit Apple‑id. Som det første skal du indstille familiedeling på en Apple-enhed, og derefter kan du dele Apple TV+ med din familiegruppe.

 • Apple TV+ er en del af Apple TV-appen, som inkluderer mange tilgængelighedsfunktioner – så du bare kan fokusere på at nyde Apple Original-udsendelser og -film. Alle Apple Originals understøtter closed captions, SDH (undertekster til døve og hørehæmmede) samt lydbeskrivelser. Hele appen understøtter derudover VoiceOver, som er Apples indbyggede skærmlæser. Der er også indstillinger for fed tekst, øget kontrast og reduceret bevægelse. Undertekster understøttes på over 40 sprog for alle Apple TV-titler. Få flere oplysninger om tilgængelighedsfunktioner i Apple TV-appen.